Hej alle sammen! Så skal vi tale om et webbureau, som kan hjælpe dig, når det kommer til hjemmesider og tjek af kvalitet heraf. Hvis du læser med på bloggen i dag, vil du lære om 5 gode spørgsmål, som du kan stille dig selv, før du hyrer en, til at lave din website. 

Hvordan sikrer du dig, at et webbureau er dygtige nok?

Når du vil hyre et webbureau, kan du stille dem 5 spørgsmål, som alle hjælper til at du ved, om de er dygtige til deres arbejde – læs mere her. Det gælder nemlig om, at du ved præcis, hvad du får for dine penge. Spørgsmålene lyder således:

  1. Hvor længe har webbureauet designet og udviklet hjemmesider/SEO/online markedsføring?
  2. Hvor mange kunder har de?
  3. Hvor mange ansatte har virksomheden?
  4. Har du hørt dårlige/gode rygter om dem?
  5. Virker de imødekommende og kompetente?

Når du stiller disse 5 spørgsmål til et webbureau, så kan du hurtigt finde ud af kvaliteten af deres arbejde ved at lytte til deres svar. Har de styr på det, som de giver sig ud for at have styr på? Hvad er deres svar, når du spørger omkring andre kunder eller hvor mange ansatte der for eksempel er i virksomheden? Det er let at gennemskue, om der bare ikke er styr på det, eller om erfaringen er stor og de ved præcis, hvad de taler om.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Har du brug for en ny hjemmeside til din virksomhed, butik eller restaurant? Eller er I blot ved at starte ud? Det er vigtigt, at du får spurgt om alle de rigtig spørgsmål, når du hyrer et webbureau. For eksempel kan du spørge dem “hvad kommer det til at koste mig?”. Dette er godt at have på plads før I går igang. Få det gerne på skrift, og noget, som I begge kan skrive under på. Det kommer meget an på, hvilken slags hjemmeside I skal have bygget, hvad prisen vil blive. Derfor vil jeg anbefale, at du kontakter et par forskellige virksomheder omkring pris. Herefter kan du lidt bedre forholde dig til, hvad det kommer til at koste. Du kan jo sagtens komme ud for, at det koster total overpris hos en virksomhed, men er meget mere rimelig hos andre. Jeg håber, at denne blogpost har hjulpet.

Jeg glæder mig til, at vi ses til næste blogpost. Indtil da, kan du også læse meget mere på bloggen lige her.