Hej alle sammen! Så er det snart jul, så glædelig jul til jer alle. I dag skal det handle lidt om et webbureau, som startede i 2005 og siden har vundet priser og haft store kunder. De har super travlt med omkring 500 kunder, så man må sige, at de er populære. Læs med.

Tip til et godt webbureau

Først og fremmest, hvem er de? Dette webbureau hedder Orango – læs mere her. De hjælper deres kunder til at finde de online marketing løsninger, der bedst dækker kundens behov. Det er både indenfor udvikling af nye hjemmesider, webshops og digital marketing som emails og så videre. Men det er også indenfor sociale medier, og alle de platforme, som er her. Du kan få dem til at sætte det hele op for dig, lære dig, hvordan du bruger det efterfølgende og så er du kørende. De ønsker at etablere langvarige relationer til deres kunder ved at sikre konkurrencedygtige priser og kvalificerede løsninger, som giver flere besøgende og mere salg. De flere besøg på hjemmesiden sørger de for, ved at hjælpe dig med SEO og Google Adwords. Disse to tools er utrolig vigtige at have styr på på sin hjemmeside, men hvis nu du ikke har det selv, så kan Orango hjælpe dig med det.

Hvad er SEO og Adwords?

Det er egentlig ikke så indviklet, som det måske lyder. SEO står for Search Engine Optmization, og dette er noget man arbejder med på sin hjemmeside. Her søger man for, at bestemte søgeord er optimeret. De ord, som kunder kommer til at søge på, når de skal have fat i en virksomhed som Orango. Ved at have god SEO vil ens hjemmeside ranke højere i en Google-søgning. Hvis kunden for eksempel søger på ‘webbureau indenfor digital marketing’, og du har god SEO, så kommer din hjemmeside op som en af de første for kunden. Med Adwords betaler man for reklamer på Google. Dette er selvfølgelig mere bekosteligt end SEO er, men det er klart noget som gør, at din hjemmeside får flere besøgende, som kunne ende ud med at blive kunder. Det er noget, som jeg vil anbefale, at du kigger mere på, hvis din nuværende hjemmeside ikke har optimeret dette. Kontakt Orango, så de kan hjælpe dig. Jeg har linket til deres hjemmeside længere oppe på dette blogindlæg, så du kan klikke ind og kigge.

Du kan også læse meget mere om erhverv på bloggen lige her.