Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om en skrothandler, som er super dygtig til sit fag. De har mange år på bagen og arbejder både i Danmark og Sverige, hvor de henter kabelskrot, metal, kobber og meget mere fra alle mulige steder. Læs med og lær meget mere.

Denne skrothandler er den bedste på markedet

Kender du Uniscrap Skrothandler? Det er klart den bedste skrothandler på markedet. Har du en lille virksomhed, hvor I nogle gange skal af med metal, kabler, jern, kobber eller lign? Eller måske har du en større virksomhed, hvor I ugentligt har brug for, at der er nogen, som kan hente jeres skrot? Så er du kommer til det rigtige sted i dag, for vi skal netop tale om, hvordan Uniscrap kan gøre dit liv meget nemmere. Med dem bliver du fri for at skulle på genbrugspladsen flere gange om ugen og bruge tid på at køre frem og tilbage, måske skulle leje containere osv. De gør altså livet super nemt for dig og din virksomhed. De har afdelinger i både Sverige og Danmark, men i dag vil jeg fokusere på den danske del af deres virksomhed. De har afdelinger i Fredericia, Thisted, Aalborg og Århus. 

Nu eget af asiater

Uniscrap Skrothandler var før eget af en dansk person, men det er blevet opkøbt af en asiater, som har tager firmaet til nye højder. Du vil opleve en ekstrem service og et kvalitetsfyldt arbejde, når du hyrer dem til at komme ud til dig og hente dit jern, metal, kobber, kabler osv. Der er nogle regler, som du skal forholde dig til, før de kan hente dit skrot. For eksempel må det ikke være fugtigt. Det er ret vigtigt, at der ikke er over en bestemt procentdel væske i skrottet, for hvis der er, kan de ikke behandle det, som de skal for at nedbryde det korrekt. Og vi vil jo gerne have, at vores skrot ikke skader naturen. Der er så meget fokus på miljøet, og derfor er Uniscrap en super god virksomhed at kontakte, for at sikre sig, at man kommer af med sit skrot på den rigtige måde. Det er nemlig ikke altid til at vide, hvordan kabler og metal skal nedbrydes. Jeg håber, at denne blogpost har lært dig noget. Hvis du står med skrot rimelig ofte, som du tænker, at de kan hente for dig, så tjek deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Læs mere lige her.