Er du på udkig efter et helt bestemt trådhegn, eller overvejer du flere forskellige løsninger? Så er ML Montage lige den forhandler, du skal gå til. Ikke nok med at de har et stort udvalg af trådhegn, så kan de også rådgive dig i forhold til de forskellige typer. De hjælper selvfølgelig også gerne med at montere hegnet, så du kan være sikker på, at det står sikkert. Er du interesseret, eller vil du vide mere om virksomheden? Så læs videre her i blogindlægget.

ML Montage har trådhegn til alle formål

Trådhegn bliver brugt mange forskellige steder i Danmark og er særligt populært som industrihegn. Det bruges til mange forskellige formål og alt efter typen, finder man det både på byggepladser, festivaler, omkring institutioner, private ejendomme og meget mere. ML Montage leverer og monterer trådhegn for mange forskellige typer kunder – både privatkunder, for institutioner og erhvervsfolk. Trådhegn kommer i flere forskellige varianter – fx som flethegn, panelhegn og strømhegn. Uanset om du skal bruge trådhegn til indhegning af en børnehave eller strømførende hegn til at øge sikkerheden omkring en bygning, så står ML Montage til rådighed. De er altid klar til at rådgive dig i forhold til, hvilket hegn der egner sig bedst til dit formål. Du skal bare kontakte dem.

Tilbehør til hegnet?

Hvis du ønsker et lidt mere avanceret trådhegn, så kan du købe forskelligt tilbehør til det. Fx kan du udbygge hegnet med pigtråd for oven, hvis du vil forebygge, at folk kravler over det. Du kan også få strøm i hegnet, hvilket er særligt praktisk, hvis der er dyr i indhegningen. I forhold til det æstetiske, så er der rigtig mange hegn, hvor du kan vælge mellem flere farver. Dermed er der mulighed for at tilpasse hegnet til omgivelserne, så det ser mere diskret ud.

Montage og vedligeholdelse af dit trådhegn

ML Montage er eksperter i opsætning af trådhegn. Det foregår typisk ved, at man først monterer stolperne og derefter monterer trådhegnet på disse. Det kan dog variere lidt alt efter, hvilken type hegn det drejer sig om. Men servicen stopper ikke her. ML Montage tilbyder nemlig også at lave servicetjek på dine hegn. På den måde kan du være tryg ved at vide, at de er i orden og kan holde i lang tid. Det er dog alt sammen noget, du aftaler nærmere med ML Montage.