Hej alle sammen! Det er på tide, at vi taler lidt om Ren Agenterne her på bloggen. Det skal handle om ejendomsservice i København. De har en helt genial service, som både kan bruges af private og erhverv. Læs med på bloggen i dag, og lær hvordan du kan samarbejde med Ren Agenterne.

Have & bolig står skarpt med denne ejendomsservice i København

Med Ren Agenternes ejendomsservice i København kan du få hjælp til døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer m.v., varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, samt snerydning, saltning m.m. – læs mere her. Det kommer lidt an på, hvad I gerne vil have ud af hjælpen. De kan også vaske trapper samt rense graffiti af vægge, hvis dette er noget, som I er ramt af. Når I kontakter dem, så vil I holde et møde med deres team, hvor I aftaler, hvilke service, I gerne vil have. Det kan være, at I gerne vil have en gartner, nogen som tager jeg af affaldssortering, tilsyn af vaskeri osv., men måske vil I ikke have resten af service. Ren Agenterne finder sammen med jer en plan for, hvad der fungerer bedst for jer.

Have og bolig: grønne fingre

Hos Ren Agenterne har de stor erfaring med pleje af grønne områder. Dette har de både gjort for virksomheder og private boligkomplekser. De ved altså præcis, hvordan opgaverne skal løses for at gøre deres kunder tilfredse, og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for Ren Agenterne. Med deres ejendomsservice i København løser de opgaver for alle slags boligforeninger og erhvervsdrivende i området. Når det gælder haven, så løser de for eksempel opgaver som slåning af græs, klipning af hæk, luning af bede, vanding og gødning af planter og hæk, beskæring og fældning af træer, samt bekæmpelse af ukrudt. Dette er alle ting, som de har et fast hold der er uddannet i. Dette hold kan klare opgaverne super effektivt og professionelt. Inde på Ren Agenternes hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost, kan du læse meget mere om de forskellige service og alle detaljerne omkring. Du kan også finde en kontaktformular til dem, så du kan komme igang med et samarbejde med dem.

Du kan også læse mere på bloggen lige her.