Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en super dygtig skrothandler. Det er måske ikke lige et emne, som du tænker er særlig spændende, men læs med, for jeg har masser af fortælle, og der er masser at lære. Brugbare tips coming your way! Læs med.

Skrothandler – tips coming at you!

Denne skrothandler har 5 modtagepladser spredt rundt i Danmark og Sverige. Virksomheden hedder Uniscrap, og de er en markedsledende miljøvirksomhed og skrothandler inden for genvinding af jern- og metalskrot. Hvis du ikke kender dem allerede, så er det på tide, at du kommer til det. De er nemlig super gode, hvis du har erhvervsskrot, som du skal af med på en nem måde. De tager imod meget slags skrot indenfor jern, metal og kabel. De har afdelinger spredt rundt omkring i Denmark. De ligger i byerne Fredericia, Aalborg, Århus og Thisted, så der er stor mulighed for, at der er en afdeling forholdsvis tæt på dig og din virksomhed. Uniscrap elssker nye kunder, så hvis det lyder som om, at de kan hjælpe dig, så kan du kontakte dem via deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe. Derinde kan du finde både deres email og telefonnummer.

Asiatisk ejet

Denne skrothandler var Dansk ejet indtil for nyligt, hvor de blev opkøbt af en asiatisk virksomhed. Det er i dag dem, som driver den dygtige skrothandler og det har også betyder nye tiltag på mange fronter, som kun har gjort dem dygtigere i deres branche. De er og bliver en frontløber, når det kommer til at afhente og nedbryde skrot i mange forskellige kategorier. De har helt specielle regler for, hvordan skrottet skal være behandlet, for at de kan tage imod det. Lad os gennemgå nogle af reglerne. Hvis vi for eksempel tager Heavy Melting Scrap (det er i sin enkelthed bare skrotjern, der består af gammelt jernskrot med en tykkelse på mindst 3 mm), så skal dette være 100% fri for andre metaller. Disse andre metaller kan være kobber, tin, bly og andet lignende. Derudover skal dette Heavy Melting Scrap være frit for affald i form af vedhæftninger, samt diverse stykker løst affald som jord og sten. Der må heller ikke være vand i det. Når alle disse detaljer er på plads kan skrothandleren sørge for, at det bliver nedbrudt på en miljøvenlig måde. Dette er vigtigt, da miljøet spiller en stor rolle i deres arbejde.

Du kan læse meget mere på bloggen her.