Er du en af dem, der bor et sted, hvor der bare altid males med graffiti. Så snart der er malet over, så males der nyt graffiti? Så skal du læse med på bloggen i dag, hvor det skal handle om graffitirens. Det skal også handle om et helt nyt abonnement, som du kan tegne.

Graffitirens med Ren Agenterne er nu blevet til et abonnement

Det er nu muligt at købe et abonnement hos Ren Agenterne, hvis du ofte har brug for graffitirens. Det kan være, at du ofte finder ny graffiti, selvom I lige har malet over det gamle? Så er det tid til at kontakte de dygtige medarbejdere hos Ren Agenterne. De har netop nu to forskellige løsninger til dig. Der er løsning nummer 1, hvor du betaler 380 kroner om måneden, og så får besøg af Ren Agenterne en gang om ugen. De kommer forbi af sig selv, og hvis der er noget, som skal fjernes, så går de igang. Du skal altså ingenting gøre selv, de siger bare til, når de har været forbi, og hvis der var graffiti, som skulle fjernes. Løsning nummer to er knapt så bekostelig, men der skal du bare selv sørge for at ringe til Ren Agenterne, når du rammes af graffiti. Denne løsning koster 99 kroner om måneden.

Miljøvenlig rens i fokus

Du skal ikke være nervøs for, at Ren Agenterne bruger en masse farlige kemikalier til at rense graffitien af mig. Deres produkter til graffitirens er miljøvenlig, og skader altså hverken grundvand, planter, dyr eller andet i naturen, når de skyldes væk. Noget andet du også kan gøre, for at komme graffitien til livs er at få en voksbehandling eller coating af din mur. Dette er to forskellige løsninger, som Ren Agenter tilbyder dig, der ofte skal have renset graffiti af murerne på din bolig. Det er meget nemmere at få graffitien af med denne coating eller voksbehandling på muren allerede. Den gør nemlig, at selve graffitien ikke rigtig sidder fast på muren på samme måde, og derfor blot kan vaskes af. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for dig, som ofte rammes af graffiti. Selvom det kan være flot, så er det altså bare irriterende, at have på sine egne vægge. Især, når man ikke selv vælger det.

Du kan læse meget mere om have og bolig inde på bloggen, du skal blot klikke lige her. Ha’ en dejlig aften!