Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om et webbureau, som jeg synes er rigtig dygtige. Derfor vil jeg anbefale dem til jer. I kan læse med og lære meget mere om mig som blogger, hvordan jeg startede og det der er godt at vide. Læs med.

Hvordan jeg startede min blog i samarbejde med dette webbureau

standoutmedia.dk

Jeg startede min blog for 8 år siden i 2012, og dengang var der ikke særlig mange, som havde blogs. Men jeg så det som en mulighed, fordi jeg boede langt ude på landet med mine forældre og søskende, og ærlig talt ikke havde særlig meget andet at lave. Jeg var fremme i skoene og fik et webbureau til at hjælpe mig med at sætte min blog op. Jeg har nemlig aldrig været god til HTML. Dette webbureua fik sat en flot side op til mig, og så begyndte jeg ellers at skrive om mode i en alder af 14 år. Jeg kan huske, at jeg posede i forskellige outfits ude på vores marker, og jeg fik min storebror til at tage billederne. Det var han faktisk meget god til sådan som jeg husker det. I kan finde mine tidligere blogposts helt tilbage i arkiverne på min blog, men jeg valgte rent faktisk at beholde dem, da jeg rykkede bloggen til nyt domæne her i 2020. Jeg synes det var en ny æra vi gik ind i, og bloggen skulle have nyt liv. Det skete i samarbejde med det webbureau, som jeg i dag vil præsentere jer for. Læs med nedenfor.

Jeg fik en helt ny, kreativ blog

Som I jo nok ved, så er jeg i dag designer, og det er noget, som er født gennem bloggen. Jeg priser mig lykkelig for, at så mange mennesker har haft lyst til at læse med igennem årene, så jeg kunne udleve mine drømme på den her måde. I 2020 bestemte jeg mig så for, at jeg skulle have nyt domæne og brandnavn, og derfor skulle hjemmesiden også flyttes. Det fik jeg hjælp til at et dygtigt webbureau. De havde masser af fede ideer, og jeg kunne mærke, at de vidste, hvad de lavede. De har mange års erfaring, og det var også derfor, at jeg valgte dem som mit webbureau til bloggens 2.0 version. Det var jo en stor ting for mig, men jeg håber, at I allesammen synes, at den er blevet flot.

I kan læse mere om web lige her.