Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om graffitirens og fjernelse af graffiti. Er det noget, som du har brug for? Så synes jeg klart, at du skal læse med i dag. Det er noget, som jeg har brugt et par gange eftersom jeg har en butik midt i København.

Graffitipatruljen tilbyder fjernelse af graffiti for alle

Har du problemer med graffiti? Så er det i dag, at du skal læse med på bloggen. Vi skal tale om fjernelse af graffiti og denne virksomeheds graffitirens herinde i dag. Men hvorfor skal vi lige tale om det? Det skal vi fordi jeg selv har været ramt af graffiti på min bygning, hvor jeg har min butik i indre København. Det er super irriterende, når det sker. Det er grimt, det er ulovligt, og så er det træls at skulle fjerne. Så træls! Jeg sælger ret dyrt tøj, og derfor er det overhovedet ikke godt, når der overmales med graffiti. Det passer ikke til mit brand. Så nej tak til graffiti og ja tak til fjernelse af graffiti. Jeg ringede til graffitipatruljen, da jeg blev ramt med graffiti. Læs med nedenfor.

De reddede mig fra at have en mega grim butik

Jeg ringede som sagt til det firma, som laver fjernelse af graffiti. De er virkelig professionelle. De har rens som både fjerner din graffiti, men som også kan forebygge at det næste graffiti ikke sidder fast på muren. Og det er noget, som jeg synes er vildt smart. Denne virksomhed kan rykke ud til langt de fleste graffiti opgaver inden for 24 timer. Det er jo vildt hurtigt ikke? Da jeg ringede til dem, fik de hurtigt graffitien af muren på min butik, og jeg kunne trække vejret igen. Jeg åbnede butikken glad og tilfreds. Det var slet ikke dyrt, og jeg fik forebygget at det kunne ske igen. Jeg kan virkelig anbefale dette firma. De var så forstående og forklarende omkring deres service og min situation. Hvis det også lyder som noget for jer, så synes jeg klart, at I skal gå ind på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Det er virkelig gode, og jeg kan stærkt anbefale dem. Sig til nede i kommentarfeltet, hvis I kontakter dem samt hvad I så synes.

Læs mere her. Jeg håber, at I alle får en dejlig tirsdag aften. Det er jo dejligt vejr, så måske I skal gå en tur?