Hej alle sammen! Glædelig 24. december. Så er det juleaften. I dag skal det handle om fedtsugning af hals og kæbe, som er et sted, hvor man ofte kan have mere fedt siddende end andre områder af kroppen. Dog er det meget forskelligt, hvor ens fedtdepoter ophobes. Læs med i dag og lær meget mere.

Fedtsugning af hals, hvis man har ophobet fedt

Det er ikke sjovt at have dobbelthage og bare ikke kunne komme af med den. Nogle prøver alt, men der sker stadig ikke noget, og det er nu man skal overveje en fedtsugning af halsen. Hos Bonnie Erichsen har de mange års erfaring med fedtsugninger af mange forskellige steder på kroppen. Det er nemlig forskelligt hvor man ophober fedt, som man har utrolig svært ved at komme af med. Fedtdepoter bestemmes i ens DNA og de fastlægges under teenageårene, når hormonerne begynder at rase. Det er altså helt forskelligt fra person til person, hvor man ophober sine fedtdepoter. Nogle gør det på lår/baller, nogle på maven, nogle på overarmene, og nogle som sagt på hals og kæbe, som er den famøse dobbelthage, som vi alle kender. Dog skal det lige siges, at før man får en fedtsugning, så skal man selvfølgelig sørge for, at man allerede spiser sundt og dyrker masser af motion. På den måde sikre man, at man allerede er sund og rask i kroppen, og en fedtsugning bare er et supplement til dette.

Har du “hamsterposer”?

Hvad er “hamsterposer”? Det er overskud af hud, som man har på kroppen. Dette kræver ikke fedtsugning, mere nærmere fjernelse af denne overskydende hud. Har man disse, så går de ikke helt væk ved en fedtsugning, men de kan reduceres kraftigt. Alt dette taler du med din læge om, når du har den første konsultation med Bonnie Erichsen. Her taler du med lægen om, hvad du gerne vil have lavet. Hun/han kan så se på dig og din krop og fortælle dig, hvad der er muligt. Det er nemlig meget forskelligt fra person til person, som vi talte om længere oppe. Du kan også have et lavtsiddende kæbeben, og dette gør det svært at lave den mere definerede kæbelinie, selvom det stadig vil hjælpe lidt med fedtsugning af hals. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for dig, som er ked af din dobbelthage. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside længere oppe, og så kan du se mere på bloggen her.