Hej alle sammen! I dag skal vi tale blowerdoor test. Det er fra TE Danmark, som er super dygtige, når det kommer til at være samarbejdspartner omkring energimærkning af boligprojekter og erhverv. Jeg vil fortælle lidt om, hvad det er, samt hvordan du kommer i kontakt med dem. Læs med!

Hvordan udføres en Blowerdoor test?

Allerførst skal vi lige tale om, hvordan en blowerdoor test bliver udført. Hvis du ikke har hørt om det før, så er det nok fordi blowerdoortests for det meste bliver foretaget på nye bygninger, som skal have deres energimærkning. Dog kan det også udføres på ældre bygninger, som virker utætte. Man tester, for at tjekke, at boligen er tæt i vægge, vinduer, loft og gulv. På den måde sikrer man, at varmeregningen ikke går over gevind, og dette er både godt for din økonomi, men også for miljøet. Det foregår således, at der bliver sat modtryk i en rum. Herefter kan man måle hvordan luften er i rummet. Der er også andre former for tests, som basically gør det samme, men som foregår en smule anderledes. TE Danmark afgøre altid, hvilken test, der er bedst til jeres projekt. Der er tæthedsprøvning, termografering og trykprøvning ud over en blowerdoor test.

Hvordan kommer du i kontakt med TE Danmark?

Du kan kontakte TE Danmark på deres hjemmeside, hvor der er en formular, som du kan udfylde omkring dit projekt. Herefter vil du komme i kontakt med TE Danmark omkring en blowerdoor test eller hvilken test de nu synes, er den bedst til jeres projekt. De vil også give dig et tilbud på jeres projekt. Hos TE Danmark, arbejder de efter, at blive den fortrukne samarbejdspartner på netop jeres projekt. Deres mål er, at give branchens bedste service. De står til jeres rådighed ved hvert spørgsmål I måtte have omkring de forskellige tests, priser, samt hvilken tid på dagen TE Danmark kan komme ud til jer. TE Danmark er stiftet af Morten Kiil Poulsen & Brian Buhl, som begge indgår i den daglige drift og har hånden på kogepladen. Dette gør, at deres kvalitet bliver overholdt konstant. De har stor erfaring indenfor byggeri med mange år på bagen, og derfor kender de også alt til den travle afleveringsfase, som du står midt i med dit byggeprojekt. De tilbyder derfor, at komme ud til jer og trykprøve udenfor normal arbejdstid mod et mindre tillæg.

Læs meget mere lige her.