Stopper et hjerte med at slå er det vigtigt at være på forkant med hjælpen, da tiden er knap, og der skal gøres noget med det samme. I en situation, som denne er det vigtigt, at der er en hjertestarter i nærheden. Hvilket er uanset om det er i nærheden af dit hjem eller på arbejdspladsen.
AED7000 er en hjertestarter, som passer både til hjemmet, på arbejdspladsen og kommer med et HLR-sæt, der indeholder det vigtigste tilbehør, som gør det lettere for forbrugeren at benytte det. Foruden HLR-sættet har AED7000 også en brugervenlighed i form af stemme anvisninger, som vejleder brugeren. Hvorfor der nødvendigvis ikke er behov for tidligere erfaring. AED7000 leveres også med en taske, vægbeslag, foruden HLR sættet.


Hjertestarteren har vejledende stemme instruktioner, som gør det nemmere at benytte hjertestarteren. Er det en virksomhed, som skal benytte den, anbefales det at medarbejderne får et førstehjælpskursus, så dine medarbejdere føler sig trygge, i at benytte hjertestarteren. Hjertestarteren guider brugeren med en rolig og tydelig stemme gennem hvert trin under genoplivning processen. Selve hjertestarteren er lille og fleksibel at benytte.
  

AED7000 holdbarhed og sikkerhed

Skal hjertestarteren hænge ude på selve bygningen, eller hårdere miljøer? Så har AED7000 en klassificering på 55, som gør at den kan klare hårdere miljøer, støv eller fugt samt passer førstehjælp-shoppens udendørs skabe til denne model. Man skal være opmærksom på, at hjertestarteren ikke må være i minusgrader. Hvorfor et varmeskab anbefales til udendørs brug, så hjertestarteren er sikker uanset vejret. Er den udenfor er den ligeledes tilgængelig for offentligheden, i tilfælde af at et hjerte stopper udendørs eller i nærheden af virksomheden. Skal hjertestarteren flyttes har den et mindre robust håndtag, som gør den let at rykke og tage til den, som har behov for livreddende hjælp.
AED7000 følger  HLR-rådets retningslinjer og er blevet forbedret gennem feedback fra samtlige kurser inden for området.
Der udføres kontinuerligt selvtestning, som sikre at hjertestarteren fungere korrekt, når det er nødvendigt. Er der noget, som ikke stemmer overens i hjertestarteren, så angiver den selv problemet, hvilket gør det nemt at løse i tide.